jún
9

Kutyafejlődési helyzet

Címkék: fotó kutya | Szerző: Miss Cinege | 12:44 pm

Tegnap meglátogattam az ex-doktornénimet, maradtak még közös ügyeink elintézetlenül. Mikor kicsámpáztam az orvosi rendelőből, ez a látvány fogadott.

Tudniilik, hogy őebsége egyedül ugrik be az autóba, de csak akkor, ha már mindenki bent ül. Nem működik a "hopp, na hopp ide be, megyünk ide-oda-amoda!", nem. Mindenkinek be kell ülnie, és amikor már csak őebsége maradt autón kívül és akkor rájön, hogy hopp, be kell ugrani különben itthon marad egyedül. Egyébként meg be kell rakni az összes 35 kilóját az autóba. Először az első két lábát, aztán a hátsót plusz még kell egyet tolni a fenekén, hogy ne csukjuk oda az autóajtóba. Néha úgy csinál, mint az ovisok, amikor hisztiznek, csak azért is megembereli (ebben az esetben megkutyálja?) magát és az összes súlyával ráül a lábamra és nincs az a csoki, szalámi, párizsi, kutyakeksz, sípolós kiskacsa/csirke, ami rábírhatná a lábról le és autóba beszállásra. 

De így, hogy mindenki bent ül, sokkal egyszerűbb. És sérvet sem kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gogoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr892068687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása